Auto-Sent Video “Tuttt” Kat Kawan2. 1 Hari Semua Kawan Dia MENANGIS. Ini Puncanya…

Loading...

Zaman teknologi memang sangat bagus tapi ada segelintir dari kita yang menyalahgunakan untuk maksiat. Dalam page IIUM di Facebook, ada seorang pengguna FB berkongsi kisah tentang seorang lelaki yang ketagihan tengok video Iucah. Dan apa yang jadi kata dia seterusnya amat mengejutkan. Semoga jadi iktibar.

Sumber: IIUM Bahagian Komen

Aku pernah dgr 1 kisah benar di mana ada seorang pemuda ni mmg ketagih pornografi…Selalulah dia share video tu dgn kwn2 dia…

Sampai la 1 hari dia subscribe video pornografi dr website…Then dia buat auto sent kpd kwn2 dia…means kalau ade video baru dia dapat terus sent ke kwn2 dia yg sama2 ketagih jgk…

Satu hari si dia yg subscribe video ni meninggal dunia… dan video yg dia subscribe tu mcm biasa lah auto sent to his frens…Selepas kematian dia, setiap kali kwn2 dia dpt video tu diorang akan menangis, xsanggup tengok…sbb yg menghantar video tu org yg dah meninggal…

Diorang pun jumpa lah ustaz…ustaz kata mmg xleh nak buat apa…itulah dosa jariah..walaupun kita dah mati, dosa tu tetap berpanjangan…

Kami cuba cari kesahihan cerita ini dan terjumpa dengan video Youtube seorang sheikh. Dan kami yakin kisah benar ini asalnya diceritakan oleh sheikh. Tajuk cerita ni ialah “P0rn0grafy from Grave”. Boleh dengar cerita sheikh ni di bawah. Allah Allah Allah. Kongsikan pada yang lain. Semoga semua menjadi iktibar. =(

Loading...